Contact

Wil je meer weten over Financial Lease MKB ga dan naar de pagina “Over ons“. We zijn goed in het vinden van kwalitatief goede jong gebruikte auto’s in alle klasses. Allemaal auto’s met weinig kilometers of de beste leaseprijs en kwaliteitsverhouding. Wil je meer weten over financial lease of wat handig is om te weten voor je een auto gaat lezen? Ga dan naar onze autolease kennisbank.

Niek

Wij zijn goed in financial lease en werken met een voorraadbestand van bijna 10.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Niek van FinancialLeaseMKB.nl

Adresgegevens

Financial Lease MKB
Onderdeel van Autokan.nl
Nomdenweg 2-1A
9561 AM Ter Apel

Contactgegevens

Telefoonnummer: 085 27 32 312
Whatsapp: 06 17 428 939
E-mail: info@autokan.nl

Maandag t/m vrijdag 09:00 – 17:30 uur
Zaterdag 10:00 – 16:00 uur

Gratis leaseadvies van uw auto

Je kunt het hele zoektraject gratis uitbesteden aan ons. Neem vrijblijvend contact op met ons. We verifiëren de gegevens van jouw onderneming, jij geeft jouw wensen door en we komen met een auto tot een compleet wagenpark met de beste leaseprijs. In tussentijd kun jij blijven ondernemen en het gehele traject regelen we gratis en vrijblijvend. 

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.