Over ons

We zijn goed in het vinden van kwalitatief goede jong gebruikte auto’s in alle klasses. Allemaal auto’s met weinig kilometers of de beste leaseprijs en kwaliteitsverhouding. Je krijgt een idee wat het ongeveer maandelijks kost en daarna vul je de offerteaanvraag in en zoeken wij uit of het ook mogelijk is. Klanten waarderen deze service met een dikke negen op Feedback Company!

Klantscore 9,5
4.5/5
Nick

Wij zijn goed in financial lease en werken met een voorraadbestand van ruim 20.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Nick van FinancialLeaseMKB.nl

Voor MKB'ers en ZZP'ers

We weten dat het soms erg lastig kan zijn om een auto te leasen als (startende) ondernemer. We nemen je mee aan de hand en proberen het maximale voor je eruit te halen zoals 

AFM gecertificeerd bedrijf

FinancialLeaseMKB is een sublabel van Autokan. We beschikken over de verplichte vergunningen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM). Deze is geregistreerd in het Wft register onder nummer: 12043559.

De meerwaarde om ons in te schakelen

Als autoleasemaatschappij met Autokan als één van de grootste autodealernetwerken in Nederland hebben we niet alleen de beschikking over veel leaseauto’s, maar kunnen we ook heel gericht zoeken in onze database aan leaseauto’s. Het maakt niet uit of je voor een personenauto gaat of een bedrijfsauto. In de beginsel hebben we vooral veel verstand van slimme leasedeals We denken mee voor de ondernemer die het liefst de beste prijs wil voor zijn auto. De juiste auto voor zichzelf wil en bijvoorbeeld de zuinigste representatieve auto op dat moment voor het budget wat de zaak kan besteden. De snelheid waarmee wij schakelen daarin zijn wij zeer onderscheidend. Plaats maar eens een gratis en vrijblijvende autozoekvraag, want dan zie je pas echt de meerwaarde van FinancialLeaseMKB.nl

Gratis leaseadvies

Je kunt het hele zoektraject gratis uitbesteden aan ons. Neem vrijblijvend contact op met ons. We verifiëren de gegevens van jouw onderneming, jij geeft jouw wensen door en we komen met een auto tot een compleet wagenpark met de beste leaseprijs. In tussentijd kun jij blijven ondernemen en het gehele traject regelen we gratis en vrijblijvend.