Financial lease MKB: bedrijfsauto

Welke auto past bij jou?

We zijn goed in het vinden van kwalitatief goede jong gebruikte bedrijfsauto’s in alle klasses. Hier lease je een bedrijfsauto met weinig kilometers op basis van de slimste financial leasedeal. Je krijgt een idee wat het ongeveer maandelijks kost en daarna vul je de offerteaanvraag in en zoeken wij uit of het ook mogelijk is. Klanten waarderen deze service met een dikke negen op Feedback Company!

Klantscore 9,5
4.5/5
Niek

Wij werken met een voorraadbestand van bijna 10.000 jong gebruikte auto's met financial lease. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Niek van FinancialLeaseMKB.nl

Bedrijfsauto budget

Lease een Dacia Dokker, Renault Kangoo. De goedkoopste bedrijfsauto om te leasen.

Leaseprijs €75 tot €150 per maand

Bedrijfsauto comfortabel

Lease een Volkswagen Caddy, Opel Combo of vergelijkbaar model. Een comfortabele bedrijfsauto.

Leaseprijs €150 tot €250 per maand

Bedrijfsbus enkele cabine

Lease een Renault Trafic, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Mercedes-Benz Vito of vergelijkbaar model bedrijfsauto met enkele cabine.

Leaseprijs €125 tot €475 per maand

Bedrijfsbus dubbele cabine

Lease een Volkswagen Transporter, Opel Vivaro, Mercedes-Benz Vito of Renault Trafic bedrijfsauto met dubbele cabine.

Leaseprijs €200 tot €600 per maand

Pick up Truck

Lease een pick up truck met financial lease zoals een Dodge Ram, Toyota Hilux of Volkswagen Amarok.

Leaseprijs €400 tot €1.000 per maand

Geen idee?

Heb je geen idee welke bedrijfsauto geschikt is voor jou? Je weet wel hoeveel je maandelijks wilt besteden? Laat ons jouw beste opties uitzoeken aan de hand van hoeveel je rijdt, wat je wensen zijn, type vervoer en werk. Gratis en vrijblijvend.

Jong gebruikte bedrijfsauto leasen

Onze diensten zijn heel transparant. Ook het verkrijgen van een leasecontract. We hebben een ruime voorraad bedrijfsauto’s met een gedegen historie, goede kilometerstand en de meeste jong gebruikte bedrijfsauto’s lease je van een jaartal dat niet ouder is dan circa 5 jaar. 

Bedrijfsauto leasen zonder cijfers

Ga naar de categorie naar keuze of naar het algemeen zoekformulier en vul hierin in het kort jouw wensen in. Met die gegevens kunnen we inclusief een KVK inschrijving binnen enkele uren al uitslag geven wat er mogelijk is en welke keuzes je allemaal hebt bij het verkrijgen van jouw bedrijfsauto.

Tijd goed besteden

Of je nu advies wilt waarom je zou kiezen tussen operational lease of financial lease.  Als ondernemer heb je soms even hulp nodig of moet je veel tijd vrijmaken om alle voordelen en nadelen uit te zoeken van privé gebruik bij zakelijk leasen, hoe het zit met eigenaar van de auto zijn bij lease of waarom je juist voor financial lease zou kiezen. Je hebt ook nog de keuze om een nieuwe auto te leasen of liever een jong gebruikte auto leasen. Uiteraard speelt jouw persoonlijke situatie ook een rol. Je wilt de fiscale voordelen weten en ga zo maar door. Juist voor startende ondernemers, de zzp’er en mkb’er willen wij meerwaarde bieden. Dus wil jij een personenauto op de zaak leasen, weet ongeveer welke auto je wilt maar je weet niet precies wat je kunt leasen dan helpen wij je mee.

Gratis leaseadvies

Je kunt het hele zoektraject gratis uitbesteden aan ons. Neem vrijblijvend contact op met ons. We verifiëren de gegevens van jouw onderneming, jij geeft jouw wensen door en we komen met een auto tot een compleet wagenpark met de beste leaseprijs. In tussentijd kun jij blijven ondernemen en het gehele traject regelen we gratis en vrijblijvend.