Wagenparkscan

Laat ons een slimmere leasedeal berekenen.

Efficiënt en voordelig jouw wagenpark financieren.

Zoals je op onze site kunt lezen hebben we veel artikelen geschreven over de voordelen en nadelen van Financial lease. We leggen uit wat het verschil is tussen kopen en leasen en hebben ook de voordelen opgenomen voor het leasen per type onderneming of rechtspersoon. 

Klantscore Feedback Company: 9,5
4.5/5

Wij zijn sterk in financial lease en werken met een voorraadbestand van bijna 10.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Robert van FinancialLeaseMKB.nl

Wagenpark beheer & mobiliteitsoplossingen

Wij denken mee met jouw wagenpark. Het kan namelijk zeer slim om leaseoffertes eens goed naast elkaar te leggen. In het leasecontract spreekt je heel veel zaken af waaronder het leasetermijn, eventueel in te brengen auto’s of kapitaal en een slottermijn. Op basis van deze informatie wordt een leasebedrag per maand berekend. Soms is het slimmer om voor kortere afstanden een iets minder jonge auto te leasen en voor de lange ritten een nagenoeg nieuwe leaseauto. Beide kunnen we realiseren. Het maakt hierin niet uit of het een bedrijfswagen, een zogenaamde werkbus of personenbus betreft en een ‘luxe’ personenauto. Hierin maken wij geen onderscheidt. 

Berekenen betere leasedeal "nieuwe" auto's

Er zijn uiteraard voorwaarden waar je aan moet voldoen wil je in aanmerking komen voor financial lease, waarin wij gespecialiseerd zijn. Zo behoort een beknopte financiële toetsing tot de standaard procedure die we matchen aan de gegevens in het Handelsregister van de Kamer van Koophandel. Dit gaat snel en simpel. We kijken naar de mogelijkheden en geven aan waar een bottleneck zou kunnen ontstaan. We begeleiden je in de beste opzet en de slimste samenstelling van jouw wagenpark.

Wagenparkscan

Menig bedrijf richt zich steeds meer op verduurzaming en kostenbesparing. Zeer logisch. Om dit te realiseren is het goed om naar het wagenpark te kijken, of de behoefte op de korte en lange termijn. Wat wordt er nu gereden, past het bij het imago, draagt het bij aan de uitstootreductie, is er gekozen voor de juiste auto voor het gebruik en wat mogen de jaarlijkse of maandelijke mobiliteitskosten zijn FinancialLeaseMKB.nl denkt hierin graag met je mee en adviseert je vrijblijvend met een wagenparkscan. Dat begint met een goed telefoongesprek. Neem vrijblijvend contact op.

Waarom niet zelf regelen?

Ook al beheer je als wagenparkbeheerder niet 25 auto’s maar 2 auto’s. Het is in de meeste gevallen een groot voordeel om even contact met ons op te nemen bij het vinden bij een duurzamere oplossing, een goedkopere leasedeal of bij specifieke wensen. Ook al weet je al voor welke auto je gaat. In 99% van de gevallen kunnen wij een nóg slimmere deal berekenen bij 2 of meerdere auto’s. Zeker als het gaat om twee verschillende types, uitvoeringen of jaartallen. 

Een tweedehands auto of bedrijfsbus kun je dus ook bij ons leasen!

Grijsbach Advies
Lees verder
"Heldere voorwaarden en snelle communicatie. Tevens goed bezig met vinden van beste aanbieding".
Dhr. Aalbrecht
Lees verder
"Bij de aanvraag 2 offertes ontvangen. Beide offertes waren prima! Binnen 3 dagen met weekend ertussen waren wij op de weg".
T. Timmers
Lees verder
"Snelle reactie en support. Ze denken mee met je persoonlijke situatie en wensen. Zeer tevreden!"

Berekening nieuwe leaseauto's

Je wilt één of meerdere nieuwe of jong gebruikte auto’s aanschaffen op de zaak. Je weet ongeveer wat je wilt en wilt daarvoor de slimste leasedeal. Wij zoeken de auto(‘s) voor je op. Wij nemen geen oude contracten over. We kunnen wel meedenken in de verkoop van jouw huidige auto’s die je inruilt bij de aanschaf van de nieuwe auto’s.

Voorbeeld: U heeft een schildersbedrijf en wilt twee “nieuwe” bedrijfsbussen en een personenauto voor uzelf. U geeft uw wensen door en stuurt eventueel de gegevens van een auto die u al ergens gevonden heeft (bijv. op Autokan.nl, Gaspedaal, lokale dealer etc.). Wij zoeken de overige auto’s erbij en berekenen de scherpste en vooral slimste leasedeal voor alle auto’s.

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.