Leasen zonder cijfers

Als je een auto wilt leasen als freelancer, ZZP'er of MKB'er

Het is bekend dat zelfstandig ondernemers steeds vaker een bedrijfsauto of personenauto leasen. Of je nu een ZZP’er bent of je hebt een BV of maatschap in principe is het leasen van een auto veel gemakkelijker dan je soms denkt.

Waar start je met het vinden van een auto voor de zaak? Is het de eerste keer dat je voor een leaseauto gaat of juist meerdere auto’s de komende tijd wilt aanschaffen, dan zit je goed. We vinden nieuwe of jong gebruikte auto’s sneller dan je het zelf kunt zoeken. Ook voor een tweedehands leaseauto, ook wel occasion lease kun je bij ons terecht. Sterker nog we zijn vooral gespecialiseerd in auto’s tot zo’n 5 jaar oud. Waar mogelijk met zo weinig mogelijk kilometers.

Je bent starter, ZZP’er, hebt een BV of VOF en wilt mobiel zijn met jouw bedrijf dan zoeken we de juiste auto met daar de goedkoopste leasedeal dat past bij jouw situatie. Het maakt niet uit of je voor een Toyota Aygo, Audi A1, Renault Megane, BMW 3-serie, VW transporter of een Porsche Cayenne gaat.

Een auto leasen zonder jaarcijfers, hoe zit dit?

Financial Lease zonder jaarcijfers daar lees je veel over, maar hoe zit dit? Je hoeft ons niet het exacte merk en type door te geven. Uiteraard kun je heel specifiek een auto, type en uitvoering doorgeven, maar je kunt ons doorgeven in welke categorie je een leaseauto zou willen zoeken (budget, luxe, klein, groot, kleur, uitvoering).

Met het doorgeven van jouw KVK-nummer en wat basisgegevens kunnen we al aan de slag. Je hoeft daarom geen jaarrekeningen naar ons doorsturen, het leasen zonder cijfers af te geven.

We kijken wat het maximaal haalbare is in jouw bedrijfscategorie en matchen deze met de algemeen bekende gedeponeerde cijfers van jouw bedrijf. Dan kijken we welke auto courant is, geschikt voor het werk dat je doet of wilt gaan doen.

Leaseauto voor jezelf en een medewerker

Elke dag wordt onze voorraad aan leaseauto’s ververst. Hierdoor is het dus ook mogelijk om gericht te zoeken naar de juiste auto of wagenpark. Stel je wilt een auto voor jezelf en een medewerker(s). Een Volvo XC60 leasen op basis van financial lease en een zuinige Volkswagen Up! om te gebruiken voor de dagelijkse routes naar klanten. Beide op basis van financial lease. Je hebt bij beide auto’s een speciale wens dan gaan we met die wensen op zoek naar de beste match.

Minder tijd kwijt met zoeken naar de juiste leaseauto

Er zijn tientallen autosites met een voorraad van 5.000 auto’s of meer. Ook onze voorraad is groter dan 10.000 auto’s. Wij zoeken uit onze voorraad de ideale auto. We hebben meer informatie over de auto’s dan wanneer je zelf op zoek moet. Zo ben je minder tijd kwijt met het zoeken naar de juiste auto. Wij hebben namelijk daarbij de beste inkoopafspraken gemaakt met onze dealers en auto importeurs. Zo betaal je nooit teveel en weet je precies waar je aan toe bent. Alle duidelijkheid vooraf en geen verrassingen achteraf, geen kilometerbeperking en een auto waar jijzelf economisch de eigenaar van bent. Jouw zakelijke lease is perfect afgestemd op de bedrijfsauto naar keuze.

In elke klasse een jong gebruikte auto om zakelijk te leasen

Weinig kilometers, dealeronderhouden, 0-5 jaar oud.

Leaseprijs al vanaf €149 per maand

Geen idee?

Heb je geen idee welke auto geschikt is voor jou? Je weet wel hoeveel je maandelijks wilt besteden? Laat ons jouw beste opties uitzoeken aan de hand van hoeveel je rijdt, wat je wensen zijn, type vervoer en werk. Gratis en vrijblijvend.