Financial lease auto voor maatschap

Welke leaseauto past bij jou?

Als maatschap kun je ook een auto leasen. Een auto met financial lease voor een maatschap, of beter gezegd als maat kunnen we vandaag nog voor je realiseren. We verzorgen de mobiliteit voor MBK bedrijven van een kleine compacte auto tot een volledig wagenpark.

Je hebt een beroep waarbij je samen met anderen zelfstandig ondernemer bent, denk aan een tandarts, architect, fysiotherapeut, agrariër of advocaat. Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto te leasen als maatschap. Er is alle kennis in huis om de beste deal te berekenen en de juiste auto op basis van wensen en eisen te vinden.

Meer weten over een auto leasen voor een maatschap?

Wij werken met een voorraadbestand van circa 10.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Robert van FinancialLeaseMKB.nl

Liquiditeit behouden als maat

Wil je een auto lease als maatschap dan behoud je met financial lease de liquiditeit en kun je snel en voor een relatief laag bedrag per maand beschikken over een auto of bedrijfsauto. 

Ben je tandarts, fysiotherapeut of advocaat of voer je een bedrijfsactiviteit uit waarin je opereert als maat in een maatschap dan kunnen we jouw mobiliteit verzorgen. We putten vanuit Autokan.nl ons moederbedrijf uit een voorraad van meer dan 10.000 auto’s. Met ons netwerk aan nationale en internationale autodealers kunnen wij veel specifieker op zoek naar naar de meest ideale auto. Een auto die bijvoorbeeld nog onderweg is naar Nederland.

Als maat van een maatschap ga je alleen de verplichtingen aan voor jezelf en niet voor de andere maten. Samen kun je vaak wel slimmer en efficiënter inkopen. Zo kun je bijvoorbeeld ook gezamenlijk je mobiliteit uitbesteden aan FinancialLeaseMKB.nl Voor meer informatie en details kunnen onze adviseurs je verder helpen.

Een maatschap is een personenvennootschap, net als de vennootschap onder firma (vof) en de commanditaire vennootschap (cv). Per 1 januari 2021 verdwijnt het verschil tussen de maatschap en vof. Dan is er alleen nog de vennootschap en de commanditaire vennootschap. Voor de vennootschap gaan nieuwe regels gelden. Vennoten kunnen straks bijvoorbeeld makkelijker in- en uittreden. En de vennootschap krijgt rechtspersoonlijkheid. 

Volvo XC60 mkb lease

Populaire leaseauto's voor een maatschap

Het is heel afhankelijk van het type maatschap en bedrijfsactiviteiten. Auto’s zoals BMW 4 en 5-serie, Audi A6, Q5 groter, Mercedes-Benz A-klasse, S-klasse en E-klasse, Jaguar XF, Volvo XC60 en XC90, V60 en V90 en de Tesla zijn de leaseauto’s die erg in populair zijn bij maten van een maatschap. Ook diverse exclusieve types en merken worden veel geleast. Ons is niet vreemd om een zeer geschikte exclusive car te zoeken en te voorzien van een zeer aantrekkelijke leasedeal.

We hebben een selectie van representatieve leaseauto’s gemaakt die veel aangevraagd worden door een maatschap. Wil je kleiner, groter, luxer, zuiniger rijden dan gaan we aan de slag met een specifieke zoekvraag.

Leaseofferte voor een maatschap aanvragen

Zo werkt het:

  • Voer alle gegevens in, de wensen en eventuele eisen en vraag vervolgens financial lease aan via onze website.
  • Dezelfde werkdag en vaak al binnen een paar uur nemen we ook jouw aanvraag in behandeling.
  • De definitieve financial lease offerte is afhankelijk van de persoonlijke en financiële situatie.
  • Je hebt de keus om de leaseauto voor een groot en soms ook voor het volledig bedrag te financieren zonder inruil. Hierdoor blijft jouw werkkapitaal onaangetast.
Audi A6 leasen maatschap

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.