Financial lease bedrijfsbus

Past deze bedrijfsauto bij jou?

We zijn goed in het vinden van kwalitatief goede jong gebruikte auto’s in alle klasses. Allemaal auto’s met weinig kilometers of de beste leaseprijs en kwaliteitsverhouding. Je krijgt een idee wat het ongeveer maandelijks kost en daarna vul je de offerteaanvraag in en zoeken wij uit of het ook mogelijk is. Klanten waarderen deze service met een dikke negen op Feedback Company!

Klantscore 9,5
4.5/5

Wij werken met een voorraadbestand van bijna 10.000 jong gebruikte bedrijfsauto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Robert van FinancialLeaseMKB.nl

Bedrijfsbus enkele & dubbele cabine van €125 tot €600

Lease een bedrijfsbus zoals een Mercedes-Benz Vito of Volkswagen Transporter.

Je weet ongeveer wat voor type bedrijfsbus je wilt aanschaffen. Voor ieder budget staan er diverse jong gebruikte bedrijfsauto’s klaar om ingezet te worden. We presenteren aan de hand van jouw wensen en eisen de juiste bedrijfsbus met enkele of dubbele cabine met de slimste leasedeal. Wat is er prettiger dan een gratis zoekvraag naar de bedrijfsauto die je wél kunt en wilt betalen. Nadat je het formulier hebt ingevuld gaan we gelijk aan de slag. Zo kun jij je richten op jouw werk en gaan wij bezig met het zoeken van de juiste auto, met de juiste specificaties en beste leasedeal.

Volkswagen Transporter Financial Lease

Kenmerken auto

Dhr. Vos
Dhr. Vos
Eigenaar Isolatiebedrijf
Lees verder
Wij zitten enorm in de lift met onze isolatiewerkzaamheden. FinancialLeaseMKB is onze partner als het gaat om mobiliteit. We leggen de wensen en eisen neer, zij zoeken de beste auto met de beste financial leasedeal.

Wil jij vrijblijvend voor een auto zoals deze?

Vul in je wensen en we gaan gelijk voor je aan de slag voor jouw ideale auto met slimste leasedeal. Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.