Financial lease auto met een BV

Welke leaseauto past bij jou?

Met een BV kun je ook een auto leasen. Een auto met financial lease voor een BV kunnen we vandaag nog voor je realiseren. We verzorgen de mobiliteit voor MBK bedrijven van een kleine compacte auto tot een volledig wagenpark.

Je hebt een bedrijf in de ICT, transport, zorg, bouw, productie, horeca of bijvoorbeeld de retail. Er zijn verschillende mogelijkheden om een auto te leasen als BV. Er is alle kennis in huis om de beste deal te berekenen en de juiste auto op basis van wensen en eisen te vinden.

Kevin

Meer weten over een auto leasen met een BV?

Wij werken met een voorraadbestand van circa 10.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Robert van FinancialLeaseMKB.nl

Autofinanciering met BV

Voor elk type onderneming is het in principe mogelijk een auto te leasen dus ook leasen met een BV. De meest gekozen leasevorm is financial lease en niet zonder reden. Financial Lease is een zakelijke kredietverlening, een leasevorm met een vaste rente en looptijd. Financial lease is een manier van het financieren waardoor je als BV bedrijfsmiddelen kan aanschaffen, denk hierbij bijvoorbeeld aan auto’s.
Je kunt met de BV een auto in de zaak opnemen waardoor je kunt ondernemen zonder dat het jouw onderneming liquide middelen kost. Deze middelen kunt je dan achter de hand houden voor investeringen die moeilijker te financieren zijn. Juist daarom is het het een populaire auto financiering voor bedrijven en in dit geval een BV. Kies je voor financial lease dan maakt jouw BV kosten voor een leaseauto zoals de leasetermijnen, rentekosten en de brandstof. Voor een leaseauto gelden dezelfde regels als voor een gekochte auto. Je mag de kosten aftrekken van de opbrengsten. Als je de leaseauto privé gebruikt, moet je privégebruik verrekend met je autokosten.
Volkswagen Transporter Financial Lease

Geen onverwachte uitgaven

Kies je voor voor het leasen van een auto voor jouw BV met financial lease dan zijn het kosten exclusief verzekeringen, onderhoud en wegenbelasting. De rente is een vast percentage gedurende het gehele financial lease contract. Hierdoor krijgt je niet met onverwachte uitgaven te maken. De rente van jouw financial lease overeenkomst is aftrekbaar voor jouw BV en de BTW kan worden teruggevorderd als jouw bedrijf BTW plichtig is. Er bestaat een mogelijkheid om de restwaarde van de geleaste auto op te nemen in het financial leasecontract, hiermee kun je de maandelijkse kosten verlagen. De subsidies voor aanschaf van elektrische – en hybride auto’s komen bij financial lease geheel ten gunste van jouw BV. Gebruik de Autokan calculator om jouw financial lease termijn te berekenen of laat ons jouw mogelijkheden berekenen.

Voordelen auto leasen met financial lease met BV

We kunnen je volledig ontzorgen op het gebied van mobiliteit. Een enkele bedrijfsbus, bestelauto of een personenauto of een geheel wagenpark. We hebben alle voordelen van financial lease opgesomd die ten goede komen van jouw BV:

  • Je bent meteen economisch eigenaar van de auto
  • Je betaalt maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing
  • Je behoudt je liquiditeit, geld om te ondernemen
  • Je profiteert van diverse fiscale voordelen, zoals rente- en investeringsaftrek
  • Je hebt recht op terugvordering van de btw over de aanschafprijs

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.