Financial lease compact & zuinig

Past deze auto bij jou?

We zijn goed in het vinden van kwalitatief goede jong gebruikte auto’s in alle klasses. Allemaal auto’s met weinig kilometers of de beste leaseprijs en kwaliteitsverhouding. Je krijgt een idee wat het ongeveer maandelijks kost en daarna vul je de offerteaanvraag in en zoeken wij uit of het ook mogelijk is. Klanten waarderen deze service met een dikke negen op Feedback Company!

Klantscore 9,5
4.5/5
Niek

Wij werken met een voorraadbestand van bijna 10.000 jong gebruikte auto's. Auto's die al bij onze dealers in Nederland staan en die onderweg zijn vanuit het buitenland.

Niek van FinancialLeaseMKB.nl

Compact & zuinig €150 tot €300 per maand

Toyota Yaris, Renault Clio, Kia Rio, Volkswagen Polo, Audi A1, Opel Corsa...

Toyota Yaris Leasen
Kia Rio financial lease mkb
Audi A1 leasen zzp
Renault Clio Financial Lease MKB ZZP
Opel Corsa Tweedehands leasen

Kenmerken auto

R. van Doorn
R. van Doorn
Eigenaar IT-bedrijf
Lees verder
Na avonden lang zoeken naar auto's heb ik het maar overgelaten aan Financial Lease MKB. Binnen een paar uur had ik een voorstel voor een stoere Peugeot 108 voor mijn medewerker.

Wil jij vrijblijvend voor een auto zoals deze?

Vul in je wensen en we gaan gelijk voor je aan de slag voor jouw ideale auto met slimste leasedeal. Gratis en vrijblijvend!

Vrijblijvende lease offerte

Een zoekvraag is simpel, vrijblijvend en geheel gratis. Op basis van jouw KVK-nummer, type auto en gewenst leasetarief kunnen wij binnen enkele uren een berekening maken.

    Leaseauto zoeken per autoklasse

    We hebben een grote voorraad leaseauto’s in verschillende autoklasses van klein naar groot, zuinig, luxe etcetera. Je kunt een algemene leasecalculatie met zoekvraag plaatsen voor een leaseauto of wagenpark plaatsen of gericht via stadsauto, compact & zuinig, compact & luxe, ruim, comfortabel & zuinig, ruim, comfortabel & luxe, SUV zakelijk, SUV luxe, elektrisch rijden en je kunt zelfs kiezen voor het leasen van exclusive cars.